Husrenovering i Visby?

Hej på er allihop och välkomna in till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Jag brukar få extra mycket idéer när jag läser era bloggar! Hoppas jag kan bidra med något till er idag? Nu ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle renovera köket och behövde hitta ett företag inom bygg i Visby. Det blev ett företag som heter Havsö Bygg som fick i uppdrag att kasta ut det riktigt gamla köket och bygga ett helt nytt. Och det blev jättebra, precis som jag önskade. Ni skulle se så vackert och funktionellt det har blivit med en massa fina detaljer. Det finns förstås mycket annat som behöver göras iordning här i huset på Gotland, men jag valde att prioritera att börja i köket eftersom vi i familjen tillbringar mycket tid just där, i husets hjärta!  

 

Jag kan väl inte annat än att medge att det kändes riktigt stort när köpekontraktet på villan var påskrivet. Några trånga år i lägenhet var definitivt över, en ny era har startat i vårt hus med havsutsikt. Även öppna landskap är sådant som vi ser ifrån villan. Huset har charm men det finns som sagt som behöver renoveras och som Havsö Bygg får ta itu med längre fram. Ett par kollegor rekommenderade mig att anlita just detta företag, och jag kan bara skriva under på att deras hantverkare gjort ett mycket bra jobb. Nu fick vi ett helt nytt kök utan att bli ruinerade. Med ROT-avdraget hade vi verkligen råd. Jag skulle verkligen rekommendera er som är i behov av bygg eller renovering på Gotland, att anlita denna firma. 

Du gillar kanske också...