Åh vilken fin blomsterbutik

Det finns en blomsterbutik i Huddinge som jag hade tänkt att jag skulle skriva några rader om här i bloggen idag. Jag var nämligen bortbjuden på kalas förra veckan och visste inte vad jag skulle köpa för present. Jag gick runt i åtskilliga butiker och tyckte att det blev mycket komplicerat att bli bortbjuden för jag hittade absolut ingenting som jag tyckte skulle passa att ge bort. Så fick jag syn på denna blomsterbutik i Huddinge som uppenbarade sig 50 meter framför mig och det var nästan som om en högre makt talade om för mig att det var dit jag borde gå. 

 

Jag gick in i denna butik som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och omedelbart såg jag en uppsjö av vackra blommor och buketter så det var egentligen bara att välja något ur sortimentet och svårare än så var det inte att hitta den perfekta presenten att ge bort. Jag gjorde det väldigt komplicerat till en början när jag sprang runt i olika affärer, när jag kunde gjort det enkelt redan från början. Jag vill därför ge er ett tips, är ni bortbjudna så köp en blomma för det kan aldrig bli fel. Jag är glad att slumpen gjorde så att jag hamnade i just denna blomsterbutik i Huddinge, för det är nog en av de finaste blomsterbutikerna jag någonsin har varit i. Nu borde verkligen gå till RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design ni också. Det var ett enormt sortiment för att tala klarspråk, så jag är säker på att alla kommer att hitta en blomma som intresserar dem i just denna blomsterbutik i Huddinge. Det var väl vad jag hade på hjärtat för tillfället, nu önskar jag alla mina kära och härliga läsare en helt underbar dag! 

Du gillar kanske också...